Over mij

In 2013 ben ik O2 Media gestart vanuit de overtuiging dat ik met mijn online ervaring bedrijven kan helpen het maximale rendement te halen uit hun website en online marketingactiviteiten.

Binnen het online marketingspectrum is mijn specialisme performance marketing met een passie voor lead generation en zoekmachine-marketing.

Michel Akkers
Oprichter

 

Mijn online carrière begon 22 jaar geleden met de oprichting van WebNet in maart 1996. Dit online bureau begonnen we met zijn zessen en groeide in twee jaar uit naar 25 medewerkers. Na de fusie met CyberLAB in 1998 gingen we met zo’n 50 man verder onder de vlag van het mediabureau EuroRSCG. Een aantal nieuwe initiatieven volgden. De rode draad was altijd online media.

Voordat ik de overstap maakte naar de online media werkte ik voor SNS Bank en ABN AMRO. Deze bancaire- en online ervaring leidde tot een voorliefde te werken op het raakvlak van online marketing en financiele dienstverlening . Door de jaren heen heb ik gewerkt voor onder andere ING, Achmea, SNS, ABN AMRO, DSB, Bank of Scotland, International Card Services, Crédit Agricole en heb daarnaast financiële vergelijkingssites geëxploiteerd.